Menú Temporada

    La Cantonada, en una nova etapa, ofereix un menú especial de cap de setmana, conservant la filosofia i el gust per la cuina del anterior equip, i afegint el dinamisme de la cuina de mercat. Cada mes el menú especial variarà en funció dels productes de temporada, oferint sorpreses cada quatre setmanes aproximadament.

     

    Menú especial Maig 2016

     

    ENTRANTS

    Crema tèbia de remolatxa amb iogurt

    Pasta amb tomàquets secs, rúccula i formatge feta

    Pastís de salmó alls tendres i tàperes

    Amanida de poma caramel·litzada i fruits secs

    Provolone gratinat amb xampinyons i ceba confitada

    Coca d’escalivada amb sardina fumada i olivada

    Tàrtar de tonyina i alvocat (suplement 5€)

    Ofegat de faves tendres a la menta amb vieira a la planxa (suplement 5€)

    SEGONS

    Bacallà amb verdures en escabetx

    Magret d’ànec amb peres al vi

    Rotllets de pollastre i gambes amb fideus d’arròs

    Llobarro amb espàrrecs verds, pernil i tomàquet a les herbes

    Cuixa de xai farcida de prunes i pinyons amb bulgur

    Cassola d’espatlla de porc, patata i rocafort

    Tataki de tonyina amb gelatina de tomàquet i nigiri de carbassó (suplement 8€)

    Entrecot sense ós amb salsa de mostassa i porto (suplement 5€)

    20€

    El menú inclou pa, aigua i postres o cafè. El vi i altres begudes es cobraran apart.

    Si vols agafar un plat únic, els primers plats tenen un preu de 10€ i els segons de 13€ amb els suplements apart.

    El 10% d’IVA està inclòs en tots els plats.